Adobe Ideas

Adobe Ideas 2.9.1

Schilderen & schetsen op je iPhone

VOOR

  • Schilderijen e-mailen in PDF-formaat
  • Kleurenschema's extraheren

TEGEN

  • Ietwat verwarrende interface

Uitmuntend
8

Adobe Ideas is een schilderprogramma voor je iPhone of iPod touch. De gratis software is een lichtzinnig tekeninstrument, maar je maakt er mooie werkjes mee.

Naast het kosteloze Photoshop-programmaatje heeft Adobe meer voor je in petto. De functies van grote broer Adobe Photoshop CS4 vind je uiteraard niet meteen terug in de applicaties maar een deel ervan wél. Met Adobe Ideas maak je in een mum van tijd een kunstwerkje op het kleine scherm (of had je reeds een iPad in bezit?).

Adobe Ideas heeft een potlood en een gummetje voor je klaargezet. Je kiest zelf de dikte van je potlood en kleuren kies je door even op het pictogram 'size' te tikken. Een menu met de opties 'size', 'opacity (transparantie)' en 'color' huist achter de vierkante zwarte knop. Naast het kiezen van een kleur uit een schema, haal je gemakkelijk een kleurenschema uit één van de foto's op je toestel. Deze optie zit verborgen in het hoofdmenu, achter een klein tabblad onderin het scherm.

Adobe Ideas is een heerlijk instrument om lekker mee te kladden op je iPhone, iPod of iPad. Laatstgenoemde apparaat is aan te raden, omdat de knopjes bij de iPhone-versie nogal klein zijn en daardoor soms slecht reageren. Toch is dit een krachtig en licht schilderprogrammaatje, dat garant staat voor tekenplezier in de kleine uurtjes.

Meeste downloads Fotografie voor iphone

Meer
Adobe Ideas

Download

Adobe Ideas 2.9.1

Beoordelingen about Adobe Ideas